El centre

Ubicats desde fa 10 anys a la població de Sant Esteve Sesrovires, donem servei a diferentes poblacions del Baix llobregat, l’Anoia i l’Alt penedés.

La constant cerca de la millora assistencial ens ha dut a organitzar el centre en diferents àrees de salut per tal de ser més resolutius a l’hora d’oferir les prestacions de salut dels  pacients.

Les nostres instal.lacions volen ser acollidores i modernes per tots aquells que necessitin demanar visita amb algun dels nostres especialistes. 

El fet de ser un centre mèdic autoritzat pel departament de salut de la generalitat, garanteix que les normatives vigents,  en referència a la salut, es compleixin dia a dia.

La cobertura sanitària que oferim és privada i tenim concertades mútues sanitàries, així com col.laboracions amb l’ICS per la cura del Peu diabètic, amb mútues d’accidents esportius dels Clubs més propers, o bé la col.laboració amb la federació de futbol per tal d’oferir revisions mèdiques esportives.

Som centre homologat per l’aplicació de la teràpia amb EPTE ( tractaments amb electròlisi Percutània) i centre oficial  pel desenvolupament en 3D del tractament podal amb suports plantars. 

La ecografia com a mètode diagnòstic i de seguiment evolutiu de la lesió, junt amb el làser com a teràpia antiinflamatòria, regeneradora i cauteritzant de certs tipus de patologies, són algunes de les tecnologies aplicades a la salut en el nostre dia a dia de treball.

Cal destacar que el treball en equip, es manté com a un dels pilars fonamentals del centre i dels professionals que el formen, perqué en definitiva, per nosaltres el PRIMER ÉS LA SALUT