Nutrició i dietètica

El nutricionista  es centra en la pèrdua ponderal de pes, si cal,  i en l’educació alimentària del pacient evitant així, possibles alteracions per la salut  que comporten les dietes express i altres que no resulten equilibrades ni saludables A més és un aliat en alteracions sistèmiques com la Diabetes, el tiroidisme, Intoleràncies alimentàries, etc… 

Els principis de la «Dieta Mediterrània». Alimentar- se de forma saludable i mantenir- se actiu físicament són dos dels factors vitals per la salut.

La nostra pràctica, és individual en cada pacient i es tenen en compte diferents punts com l’ edat, sexe, patologies, esport, activitat física, etc…, donant un enfoc en cinc punts de gran importància:

  • Proves específiques: analítiques, estudis alimentaris…
  • Reeducar hàbits alimentaris i potenciar l ‘esport
  • Normalitzar pes .
  • Remodelar cos,( mesoteràpia, etc..)
  • Donar eines al pacient per evitar efectes col.laterals, com podria ser el temut «efecte rebot».

En definitiva, la Dieta Mediterrània, és el millor dels tractaments amb Dietoteràpia, reconegut per la UNESCO, com el tractament més sà i equilibrat, ja que els nutrients són els més útils pel bon funcionament del cos. Es tracta d’un «estil de vida» que, segons estudis científics recents: «aporta una qualitat de vida del 30% superior a qualsevol altre tractament de Dietoteràpia».

Tot i així, cal moltes vegades els coneixements d’ un expert en la matèria per guiar-nos correctament.