Sessió telemedicina

La situació actual que vivim requereix accions excepcionals. Per això, després de valorar la situació amb els nostres especialistes, i en un acte de RESPONSABILITAT envers als nostres pacients i cap a la població en general, hem decidit TANCAR EL CENTRE TEMPORALMENT. 

No cal dir que, després de 10 anys de donar servei, ha estat un cop molt dur però com diu el nostre hashtag,  #primerlasalut.

Les circumstàncies personals dels nostres especialistes i el seu compromís amb la SALUT, no ens permet oferir un servei d’URGÈNCIES com es va plantejar inicialment per les especialitats de MEDICINA GENERAL I PODOLOGIA. No obstant, el centre ha habilitat un servei de consultes i telemedicina ON-LINE  per resoldre dubtes clínics telemàticament o assessorar sobre la idoneïtat de com actuar enfront una dolència determinada. Aquest servei de TELEMEDICINA es realitzarà mitjançant correus electrònics o videoconferències (via ordinador o whatsapp) pels serveis de:

  • MEDICINA GENERAL
  • PSICOLOGIA
  • PEDIATRIA
  • NUTRICIÓ

Les especialitats que ofereixen un servei de seguiment i consulta via email són:

PODOLOGIA ( indicacions, pautes i tractaments a seguir, davant alteracions podals

concretes)

FISIOTERÀPIA ( elaboració de vídeos específics per tractaments personalitzats)

OSTEOPATIA (elaboració de vídeos específics per tractaments personalitzats)

Excepte Assistència Sanitària, la resta d’asseguradores no contemplen aquests serveis, i per tant, tindran un cost adicional el qual serà molt inferior al que és una consulta privada presencial. Aquestes prestacions s’abonaran prèviament a la consulta, després de rebre el pressupost via e-mail ( junt amb les instruccions de com procedir).

Les especialitats de TRAUMATOLOGIA, MEDICINA DE L’ESPORT i ANÀLISIS CLÍNICS queden temporalment sense servei.

Si esteu interessats en accedir a algun d’aquests serveis només cal que contacteu via email a

info@centresalutsesrovires.com” o via whastapp al 673599199.

Moltes gràcies per la comprensió i esperem que tot acabi ben aviat.

Especialitat mèdica